Pirmiausiai idėja buvo traškos vištienos blauzdelės, o paskui radus linksmą pomidoriuką jos patapo musmiriukėm:)Linksma nuotaika mane apėmus, todėl ir šis receptukas gavos toks saldus, traškus, lengvas...
Kaip visad paprasta, tiesiog norėjau papasakoti tikrai skanų marinatą (aš jį išbandžiau ir nusprendžiau, kad vis dėlto ne "mano" skonio, nes man laaabai patinka aštrumas, čiliukai).
Apie marinatą...naudojau:
Šaukštas medaus
Šaukštas wasabi krienų (va čia tai stipri pasta, todėl jei bijot aštrumo galit mažiau naudot)
Sezamo sėklos, porą šaukštų
Du šaukįtai alyvuogių aliejaus
Laimo nutarkuota žievelė bei išspaustos sultys
Dudėjau blauzdeles į maišą, supyliau marinatą ir į šaldytuvą, kuo ilgiau tuo geriau (maišą marinuoti labai naudinga, nes marinatas labiau pasiskirsto, įsigeria)
Prieš kepdama apibarsčiau šiek tiek cinamonu (atradau, jog šis prieskonis puikiai tinka ne tik desertam, ar obuolienei, bet ir kepant, verdant mėsą, žinoma, nepadauginus, nes jis vis dėlto specifinis). Dar užbėriau krapų ir uždėjau pomidoriuko juostelių:)O po blauzdelių odele įkišau sūrio, man šitas derinukas labai "prilipo"
Skanių musmiriukių.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą