Megstu si receptuka:)Buna svente, kai pasiruosiu, bet sis patiekaliukas pareikalauja siek tiek laiko:D
Tiesa, tai lazanija su varske, nes su mesa pabodo, o be to varske gera mano drauge:)
Pavadinau cederio lakstiniais, nes laabai skanu su cederio suriu, kuris puikiai lydosi ir spalva labai grazi
Dezute lakstiniu
300 g varskes
kiausinis
spageciu prieskoniai
cederio suris, kuo daugiau, tuo skaniau
pievagrybiai (kokie 6 gal...nezinau, neturi dideles itakos)
puse poro
spinatai, man asmeniskai taip pat tuo daugiau, tuo fainiau
brokolio
prieskonines zoleles
pomidoru padazas
Padazas:
300 ml pieno
2 saukstai miltu
sviesto...jei padaza per tirstas, pilkite daugiau pieno
Varske sumaisyt su kiausiniu, prieskoninem zolelem ir tarkuotu cederiu (dali pasilikim barstyti virsui). Pakepinau smulkinta pora, spinatus bei pievagrybius, issiviriau brokoli:)
Makaronu lakstus issiviriau su trupusiu aliejaus, kad nesuliptu:)Tiesa virti ar kepti "zalius" jusu pasirinkimas, bet man viena karta toks bandymas jau nepavyko:D
Skardos apacia istepam pomidoru padazu ir dedam lakstus, varskes mase, pievagrybiu su porais bei spinatais kepinuka, deliojam brokoli...ant kiekvieno laksto virsaus pilam padaziuka. O padaziukas labai paprastas: sumaisyti miltus su pienu, sviestu ir iberti spageciu prieskoniu ir ant mazos ugneles kepinti keptuveje...ir vel pasaka is naujo:)
Baigiamasis akcentas ant virsaus daug tarkuoto cederio...niam niam
Kisam i orkaite ir kepam apie 30 min.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą