Labai megstu vistiena, daug daug variaciju galima su ja pagaminti ir labai paprasta, sie gardus kasneliai taip pat atsirado ekspromtu:D
Jiems naudojau:
gabalelis vistienos krutineles
puikus pikantiski kepsniu prieskoniai (tikrai suteikia idomu skoni)
vorcesterio padaziukas
santa maria malta raudonoji paprika (nuo jos atsiranda si grazi spalva)
ozku surio
pievagrybiu
svogunu laisku
aliejaus
krapiuku
iceberg salota
Taigi porai valandu pamarinavau mazus gabalelius supjaustytos vistienos (su prieskoniai itryniau ir apslaksciau padazu, jei norit galit papildodai pilti alyvuogiu alieju, bet as ji naudojau tik kepimui).Galima marinuoti per nakti, bet man uzteko ir kokiu triju-keturiu valandeliu. Pakepinau savo firmini :)idara :pievagrybius su svogunu laiskais, pabaigoje uzberus krapu. Sutarkavau nedideli gabaleli surio ir sumaisiau su pievagrybiu idaru(kadangi gabaleliai labai mazuciai, idaro tenka tik po sauksteli, taciau galima kepti ir didesnius kepsnelius).
Idejau siek tiek idaro, kad neisbyretu galima naudoti ir susmeigti dantu krapstukais:)man ju neprireike
I keptuve aliejaus ir kepti, graziai apskrudinti ant mazos ugneles...grazu patiekti ant stalo isdeliojus ant iceberg salotos lapu:)Greita ir skanu...as buvau laaabai pasiilgus raugintu agurkeliu, todel sis derinys buvo skaaanus
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą