2009 m. liepos 19 d., sekmadienis

Toooks skanus karsis


Man pasiseke:)pietums senelis parveze sviezia karsiuka.
Megstu zuvis, bet dar teko pamastyt, kaip geriau paruosti, nes valgiau tik rukyta karsi
Nusprendziau troskinti ir buvo labai skanu. Zinoma sitos zuvytes nerekomenduoju neturintiems kantrybes, nes kaulu nemazai, bet del tokio gardumo, manau, verta:)
Taigi:
karsis
dvi morkytes
svogunas
svogunu laiskai
cesnako skilteles
juros zuvu prieskoniai
sviezi krapai
naturali pomidoru tyre

Pimiausia svieste ar aliejuje pakepinti sutarkuotas morkas, suskulkinti svoguna, cesnaka. Pakepinta misini deti i puoda, sudeti supjaustyta gabaleliais karsi, uzpilame vandeniu (nedaug, kad tik apsemtu).
Troskiname ant silnos ugnies apie 20. Zuvies troskinant nemaisyti, nes ji legvai subyres.Supilti pomidoru tyre, sudeti susmulkintus krapus ir dar 10 minuciu troskinti. Nuostabiai skanu su puria bulviu kose ar ryziais ant kuriu galima uzpilti susidariusi padaziuka. 

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą