Labai megstu troskinius, tik ziema retokai juos galinu, nes nera tokios ivairoves darzoviu, o ir kainos "negrazios".
Bet vasara tiek ivairiu darzoviu, kad labai lengvai pasiruosti greitus ir skanius pietus:)
Troskinukui pirkau:
Jautienos
Alyvuogiu aliejus
Sparaginiu pupeliu
Avinzirniai
Morkos
Svogunu laiskai
Pomidoras
Krapai
Ziedinis kopustas
Sultinio kubelis
Vortesterio padazas
Naturalus jogurtas
Garstycios
Pirmiausia gerai pamarinuokite mesa su aliejum, Vorcesterio padazu, kepsniu prieskoniais (radau kepsniu ant groteliu, labai tinka). Geriausia palikti pasimarinuoti per nakti.
Paskui mesa supjausciau gabaleliais ir paviriau apie dvidesimt minuciu.
Keptuvele apkepinau sutarkuota morka su svogunu laiskais.
Kai mesa minksta, nupyliau vandeni, sudejau apkeptas morkas, kitas susmulkintas darzoves (dabar ypac dziaugiuosi, kad galima nusipirkti sparaginiu pupeliu) ir uzpyliau uzvirusiu sultiniu is jautienos kubelio. Tada troskinau apie 10 min. ant mazos ugnies, kad suminkstetu, bet nepervirtus darzoves. Pabaigoje uzberiau smulkintu krapu.
Labai skanu dazyti gabalelius i padaza is naturalaus jogurto, jei norit riebiau, majonezo, bei garstyciu:)
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą