Vaikščiojau šiandien visą dieną kaip ta saulutė, kuri mus vis palepina...gaivus, giedras dangus neleido liūdeti (na, buvo šiek tiek liūdna prisiminus lietuviškus sūrelius, už kuriuos dabar atiduočiau visus makaronus:D)Grįžus visai nesinorėjo "rimtų" pietų, todėl mąsčiau, kas būtų paprasta, skanu, greitai, na ir dar gerai būtų įdomu:)Prisiminiau, kad visai mielai suvalgyčiau šaldytuve užsigulėjusį granatą...nuo jo viskas ir prasidėjo:)
Taigi tiesiog išsiviriau pastą, krevetes, iškrapščiau granato sėklytes, ir viskas. Liko viska išmaisyt ir , žinoma, užbarstyt raudonėlio ir džiovinto, malto česnako (nors, atrodo, kad prie saldaus granato netinka, tačiau išbandykit, skonis fantastiškas). Štai kaip puikiai veikia itališka aplinka, kūrybingumas virtuvėj tik auga:)
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą