Zuvis vienas geriausiu produktu...galima greitai ir skaniai paruosti ivairias zuvies rusis:)
Mano valgiarastyje dazniausiai lasisa, man ji niekada nepabosta, bet siandien issikepiau pangasijos, kuria suderinau su nuostabiu pelesiniu suriu ir , zinoma, darzovemis...
Taigi:
2 morkos
siek tiek poro
petrazoliu
zuvies kepsniu prieskoniai
ciobreliai
soju padazas
vysniniai pomidoriukai
pengasija
suris su melynuoju pelesiu (naudojau alma, gold, jis nera toks aitrus, kokie dazniausiai buna sie suriai)
alyvuogiu aliejus
Zuvi pamarinavau su prieskoniais, dziovintais ciobreliais (dievinu prieskonines zoleles, jos suteikia pikantisku skoniu), apslaksciau soju padazu...Nusiskutam ir sutarkuojam morkas, susmulkinam puse poro ir pakepem labai trumpai. Ka cia dar papasakojus?:D
Klojam morkyciu pagrinda skardoje, apibarstom petrazolem, uzdedam pengasija, ant jos pabarstom surio ir uzdedam ant zuvies pomidoriuku taskelius:)Tiesa ant zuvytes taip pat keliauja petrazoles. Dabar i orkaite mazdaug 25 min, 180 laisniu karstumo.
Labai labai skanu...si zuvyte riebi, todel morkos igauna riebalu ir yra dievisko skonio:)
Tiesa nuotraukoje matosi ir garnyras:garuose troskintas brokolis, sparagines pupeles, cukinija...bei firminis garnyras su pievagrybiais.
Gardzios zuvies:)
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą