2010 m. lapkričio 9 d., antradienis

Keptas sūris

Štai kas atsitinka sūriui, kai aš jį aptinku šaldytume:DMėgstu, labai mėgstu visokius pieno produktus, o be sūrio nei dienos. Vis girdėdavau apie keptą (ne nusipirktą parduotuvėje) sūrį, bet labai tingėjau skaitinėti internete, todėl sumąsčiau pati pasūdyti ir bandyti iškepti.
Taigi:
riebus baltas sūris
garstyčių padažas
majoneras
pomidorų padažas
raudonėliai
saulėje džiovinti pomidorai
daiginti kviečiai

Tiesiog sumaišiau majonezą, pomidorų padažą (galima naudoti jau pagamintą pikantišką padažą), garstyčias, kad suteiktų aštrumo, raudonėlius, smulkintus džiovintus pomidorus ir aptepau sūrį. Palaikiau keletą valandų, kad įsigertų. Kadangi man šis užkandis labai asocijuojas su sveiku maistu, sūrį apibarsčiau daigintais kviečiais. Dbar kilo mintis, kad saulėgrąžos būtų taip pat puikiai tikę:) Sūrį įkišau į orkaitę, o į kompaniją pripjausčiau, pačio pačiausio rudens draugo-moliūgo (jį apslaksčiau alyb yogių aliejumi). Kepiau apie 30 min, 180-200 laipsnių orkaitėje. Pavaišinkite draugus naminiu užkandžiu...tikiu, patiks

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą